Mi legyen a házzal, ha elkészül


 



 

Ezen már sokat gondolkoztunk és a szomszédaink is kérdezgették. Úgy döntöttünk, hogy kiadjuk középtávú 1-3 hónapos időtartamra olyan embereknek, (max 8 fő) akik most jönnek Svédországba, de lakcím nélkül nem kapnak person nummert (személyi számot), bankszámlát, munkát, illetve nincs megfelelő információjuk az itteni életről. Ha nálunk kibérel egy ágyat (5 000 SEK/hó+rezsi), szobát (10 000 SEK/hó+rezsi) vagy egy egész apartmant (20 000 SEK/hó+rezsi), egyből lesz lakcíme és el tudja intézni néhány hónap alatt a fenti dolgokat, majd ezek birtokában az új munkahelye közelében saját albérletbe tud költözni, az ő helyére pedig jön a következő „fecske”. Ráadásul így olcsóbban jön ki, mint egy Booking-os apartmannal, ahova elég nehéz lakcímet igényelni... 

StartHus-nak neveztük el ezt a szolgáltatást, hiszen innen fog elindulni az, aki nálunk gondolja az első lépést megtenni a svédországi létbe. 

Meg is hírdettük. 

Elképesztően sokan örültek ennek a lehetőségnek, hiánypótlónak, szuper ötletnek nevezték. A legjobb, hogy már „elővételben” a helyek fele elkelt.

Hogyan működik? 

Áginak már jelentős tapasztalata van albérlet kiadásban (2 is van) és az emberismerete is kiváló. Nála lehet jelentkezni és eldönteni, hogy:

1., csak lakcímet szeretne, de nem lakna itt

2., csak egy ágyat szeretne egy 2 ágyas szobát valakivel megosztva

3., egy egész szobát szeretne az apartmant mással megosztva

4., az egész apartmant kibérli

5., az egész házat (2 apartmant) kibérli


Ha érdekelnek a részletek, keresd Ágit a +36309792158 telefonszámon.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szemétség

BEVEZETÉS

A tervező kiválasztása