Építem a házad

 Az elmúlt két évben az elejétől kezdve megismertem a svédországi lakóépület építés részleteit. A használatbavétel még hátra van, de Krister a műszaki ellenőröm azt is elmagyarázta, így nem érhet meglepetés.



Úgy gondoltam, ha már Nekem sikerült Svédországban felépítenem egy családi házat, akkor ezt megmutatom másnak is, kíváncsi vagyok, hogy egy idegen mit szól hozzá. Nos ha nem is idegen, de az egyik partnerem kapott az alkalmon és 2022 őszén az üzlettársával kijött hozzám, hogy megnézzék a telek felhozatalt és ha tetszik amit látnak vegyenek egy telket, amire tervezhetek és engedélyezés után építhetek neki egy házat, amit utána eladnak jó haszonnal. Erről a kirándulásról Zsolt videót is készített és a tervezett 1 telek helyett egyből kettőt vettek meg:



Na de ki fogja felépíteni, hogyan kommunikálnak a leendő telektulajdonosok az építőkkel? Természetesen magyarok a kivitelezők és magyar a nyelv is, így gördülékeny és félreértésmentes az együttműködés.

Attila az alapozást és a szerkezetépítést viszi.

https://www.facebook.com/profile.php?id=100090142252871

Krisztián a villanyszerelőnk:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100086806587924

Laci szereli a vizet, fűtést, hűtést:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100064154315596

a burkolási munkákra pedig őket ajánlom:

http://bnztotal.com/

A múlt héten keresett az egyik volt évfolyamtársam, hogy kivitelező partnerével Őket is érdekelné ez a lehetőség, majd üljünk már le valamikor egy kávéra és beszéljünk róla. 

Az egyik ügyfelem, akinek a Balatonpartra terveztem egy házat szintén felhívott, hogy "hogy is van ez,"

Szóval jönnek az érdeklődők és készül a két családi ház terve Svédországba....




Ha Neked is van 70-80 millió forint befektetésre váró pénzed és azt egy erős gazdasággal és stabil jogi környezettel rendelkező országban szeretnéd befektetni vagy forgatni, keress bizalommal:

www.svedingatlan.com 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szemétség

BEVEZETÉS

A tervező kiválasztása